Молитва Николаю Чудотворцу, изменяющая судьбу

Обращение с молитвой, изменяющей судьбу, к Николаю Чудотворцу может стать чуть ли не единственным способом, чтобы вырваться из порочного круга неудач и жизненных неурядиц, если есть вера. Просвещенные люди утверждают, что жизнь человека – это не единый путь, проложенный Всевышним раз и навсегда, а череда перекрестков. Дойдя до очередной развилки, каждый сам делает выбор, предопределяющий свою судьбу, и иногда этот выбор оказывается ошибочным. Если путь ведет не туда, и исправить собственными силами жизнь никак не выходит, молитва Николаю Чудотворцу, изменяющая судьбу, может помочь заметить ранее невидимые тропки выхода из сложной ситуации.

Не всякий человек, даже выросший в христианском окружении, искренне верит в существование высших сил, отеческой рукой охраняющих людей, если те об этом попросят. Но когда трудности обступили со всех сторон и в душу закрадывается отчаяние, очень многие приходят к вере и находят в ней утешение. Порой вначале остаются сомнения и скепсис, но когда молитвы и обращения к Николаю Чудотворцу действительно приносят умиротворение, понимание дальнейших целей и благополучие, это ли не считать изменениями в судьбе?

 

Почему Николай Чудотворец помогает изменить судьбу

Святой Николай, праведник, каким знают его христиане всего мира, был реальным человеком, жившим в Малой Азии в III-IV веке. Он стал служить людям и Богу не по случайности, как многие из стана святых, а уже с детства сделал свой осознанный выбор. Сила его веры была настолько велика и искренна, что Николай неоднократно являл народу чудеса, а также сам всегда был открыт для всех нуждающихся и откликался на любые просьбы о помощи. Одними лишь молитвами он мог усмирить стихию, облегчить голод или убрать накал других несчастий.

Имея богатое наследство, сам Святой Николай жил праведно, а деньги и прочее необходимое раздавал нуждающимся. Именно он стал прототипом современного католического Санта Клауса, незаметно подкладывая малоимущим подарки в канун Рождества.

При жизни Святитель Николай Чудотворец не отворачивался ни от кого, кто нуждался в его помощи, так и после канонизации святой покровительствует всем нищим и обездоленным, путешественникам в дороге, невинно осужденным, больным и немощным. Он же помогает девушкам обрести семейное счастье, а просящим о работе – трудоустроиться. Святой Николай будто бы не выбирает, кому помогать и в чем, а просто не отказывает просящим в том, что им действительно нужно.

По сей день к мощам праведника приезжают миллионы паломников со всего света, но даже и просто молитва Николаю Чудотворцу, изменяющая судьбу, перед его образом не останется без внимания покровителя. Как утверждают молящиеся, Святитель быстро откликается на мольбы, стоит только верить.

Читаем сильную молитву Николаю Чудотворцу

Мощная сила текста, написанного самим святым и под взором Святого Духа, поможет изменить жизнь к лучшему каждому, кто нуждается в помощи и молит о ней. Сам Николай Чудотворец никогда не бывал на Руси, но православные люди заметно чувствуют его присутствие и помощь в своей жизни. Текст молитвы переведен на русский язык, и священники советуют выучить молитву наизусть, чтобы разговор с Угодником был живее и искреннее. Однако если по какой-то причине сделать это не получается, можно воспользоваться и написанной молитвой для изменения судьбы. Его можно распечатать и сохранить себе, чтобы в любой момент можно было обратиться к Святителю Николаю за помощью или с благодарностью.

Возбранный Чудотворче и изрядный угодниче Христов Отче Николае! Миру всему источая многценное милости миро и неисчерпаемое чудес море, крепости духовные уставляеши, и я восхваляю тя любовцю, преблаженне Святителю Николае: ты же яко имея дерзновение ко Господу, отвсяких мя бед свободи, да зову ти: Радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче!

Ангела образом, земнаго суща естеством яви всея твари Создателя; благоплодную бо доброту души твоея провидев, преблаженне Николае, научи всех вопити тебе сице:

Радуйся, во одеяниях ангельских рожденный, якоже во плоти чист; радуйся, и водою и огнем крещеный, яко же во плоти свят. Радуйся, рождением своим родителей удививый; радуйся, силу душевную абие по рождестве явивый. Радуйся, саде земли обетования; радуйся, цвете Божественнаго саждения. Радуйся, лозо добродетельная винограда Христова; радуйся, древо чудоточное рая Иисусова. Радуйся, крине райского прозабения; радуйся, миро Христова благоухания. Радуйся, яко тобою отгонится рыдание; радуйся яко тобою приносится радование. Радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче!

Радуйся, образе агнцев и пастырей; радуйся, святое очистилище нравов. Радуйся, добродетелей великих вместилище; радуйся, святыни чистое и честное жилище! Радуйся, светильнице всесветлый и вселюбимый; радуйся, свете златозарный и непорочный! Радуйся, достойный Ангелов собеседниче; радуйся, добрый человеков наставниче! Радуйся, правило веры благочестивыя; радуйся, образе кротости духовныя! Радуйся, яко тобою от страстей телесных избавляемся; радуйся, яко тобою слодостей духовных исполняемся! Радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче!

Радуйся, избавление от печали; радуйся, подаяние благодати. Радуйся, нечаемых зол прогонителю; радуйся, желаемых благих насадителю. Радуйся, скорый утешителю в беде сущих; радуйся, страшный наказателю обидящих. Радуйся, чудес пучина, Богом излиянная; радуйся, закона Христова скрижаль Богом писанная. Радуйся, крепкое подающих возведение; радуйся, право стоящих утверждение. Радуйся, яко тобою всякая лесть обнажается; радуйся, яко тобою всякая истина сбывается. Радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче!

Радуйся, всяких исцелений источниче; радуйся, лютее страждущих помощниче! Радуйся, заре, сияющая в нощи греховной блуждающим; радуйся, росо неботочная в знои трудов сущим! Радуйся, подовая требующим благостроение; радуйся, уготовляяй просящим изобилие! Радуйся, многажды прошение предваряй; радуйся, старым сединам силу обновляй! Радуйся, многих заблуждений от пути истиннаго обличителю; радуйся, таин Божиих верный служителю. Радуйся, яко тобою зависть попираем; радуйся, яко тобою благонравное житие исправляем. Радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче!

Радуйся, от убожества вечнаго изымали; радуйся, богатство нетленное подаваяй! Радуйся, брашно негиблющее алчущим правды; радуйся, питие неисчерпаемое жаждущим жизни! Радуйся, от мятежа и брани соблюдаяй; радуйся, от уз и пленения освобождаяй! Радуйся, преславней в бедах заступниче; радуйся, превеликий в напастях защитниче! Радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче!

Радуйся, озарение Трисолнечнаго света; радуйся, деннице незаходимого солнца! Радуйся, свече, Божественным пламенем возженная; радуйся, яко угасил еси бесовский пламень нечестия! Радуйся, молние, ереси пожигающая; радуйся, громе, устрашающий соблазняющих! Радуйся, истиннаго научителю разума; радуйся, таинственнаго изъявителю ума! Радуйся, яко тобою попрано поклонение твари; радуйся, яко тобою научимся поклонятися Творцу в Троице! Радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче!

Радуйся, всех добродетелей зерцало; радуйся, всех притекающих к тебе крепкое забрало! Радуйся, по Бозе и Богородице, все наше упование; радуйся, телес наших здравие и душ спасение! Радуйся, яко тобою от вечныя смерти освобождаемся; радуйся, яко тобою бесконечныя жизни сподобляемся! Радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче!

О, пресветлый и пречудный отче Николае, утешение всех скорбящих, нынешнее наше прими приношение, и от геенны избавитися нам Господа умоли, богоприятным твоим ходатайством, да с тобою Воспеваем: Аллилуйа, Аллилуйа, Аллилуйа, Аллилуйа!

Возбранный Чудотворче и изрядный угодниче Христов Отче Николае! Миру всему источая многценное милости миро и неисчерпаемое чудес море, крепости духовные уставляеши, и я восхваляю тя любовцю, преблаженне Святителю Николае: ты же яко имея дерзновение ко Господу, от всяких мя бед освободи, да зову ти: Радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче!

 

Как правильно читать меняющую судьбу 40-дневную молитву Николаю Чудотворцу

Прежде всего, следует понять, что обращение к Святому Николаю Чудотворцу – это ваше личное дело, и лучше всего не допускать к тайному никого постороннего, даже из родных. Стоит установить в уединенном месте освященный образ Угодника и ежедневно обращаться к нему с молитвой в течение 40 дней. Перерывов в обращении к Николаю Чудотворцу делать не нужно, а если хоть один день пропущен, лучше начать таинство заново, снова не посвящая никого в свои намерения.

Читать чудодейственную сорокадневную молитву Николаю Угоднику нужно по три раза: сначала вслух, потом вполголоса, а после – мысленно. При этом стоит представлять то, о чем просите, к чему стремитесь, пытаться визуализировать ту судьбу, которой вы бы хотели.

Такой сильный и отзывчивый святой, как Николай Чудотворец, старается никого не оставить без внимания, но все же лучше будет, если до начала 40 дней молитвы и во время таинства вести праведный образ жизни. Не обязательно прибегать к строгому посту, но избегать излишеств и соблазнов будет точно не лишним. Это поможет очистить мысли и тело, чтобы легче прийти к изменениям в своей судьбе. Утренняя молитва только добавит света вашим дням.

Пусть чудодейственная молитва Святому Николаю приведет вас к той судьбе, в которой вы нуждаетесь. Храни вас Господь!

Добавить комментарий

Всё Здорово
Adblock detector